Wanneer u deel uitmaakt van een netwerk, heeft dit netwerk toegang tot de statistische gegevens betreffende uw afgesloten expertises in de EBIS tool. Deze gegevens zijn beperkt tot de technische gegevens van de opdracht.

U kan ervoor kiezen om uw EBIS gegevens te delen met een netwerk en zijn beheerder.

Als carrossier kan u de netwerken waar u lid van bent consulteren op uw klant portaal in het kader Mijn lidmaatschap van netwerken.

Opmerking: Indien u dit kader niet ziet, heeft u waarschijnlijk niet de beheersrechten voor dit bedrijf. Alleen de gebruiker die verantwoordelijk is voor de contracten heeft toegang tot de netwerken.

Op het scherm Mijn lidmaatschap van netwerken, kan u zowel de netwerken invoerders als de onafhankelijke netwerken consulteren waar u lid van bent.

Om een netwerk te verlaten, klikt u op het veld Netwerk verlaten. Wanneer u beslist om een netwerk te verlaten, wordt de netwerkbeheerder hier niet van verwittigd en worden uw gegevens niet meer gedeeld met het netwerk.

Opmerking: Indien uw organisatie uit meerdere vestigingen bestaat (bemiddelaarsnummers), kan elke vestiging lid zijn van verschillende netwerken. U kan op elk ogenblik een andere vestiging bekijken door op de keuzefunctie te klikken.