Om een niet-standaardbewerking toe te voegen klikt u eerst op de knop voor de controlelijst, vervolgens kan u boven in het scherm op Voeg niet-standaardbewerking toe klikken.

kies de bewerking, geef de gegevens in en klik op Bewaren

U kan ook nadat u de berekening gemaakt hebt een Niet-Standaardbewerking toevoegen via een manuele correctie;

geef bij Referentie 0001 in voor de eerste Niet-Standaard bewerking, 0002 voor een 2e Niet-standaard bewerking en zo verder.