Wanneer u als gebruiker van de Informex diensten ingelogd bent op het klantenportaal, klik op de groene knop De verantwoordelijken tonen.

Op het volgend scherm ziet u de accountbeheerders (Gebruikers met verantwoordelijkheden), die de toegangen van al de gebruikers van uw organisatie kunnen beheren.
Zij kunnen de beschikbare diensten op het IVO platform in- en uitschakelen, evenals verschillende verantwoordelijkheden toekennen, zoals bijvoorbeeld boekhouding.