Op het klantenportaal kan u de taal als gebruiker van de Informex diensten aanpassen. Klik hiervoor op Mijn profiel.

Klik vervolgens op het oranje icoon met het potlood linksboven om de gegevens aan te vullen of te wijzigen.

U kan nu uw gegevens waaronder de taal aanpassen, vergeet niet om uw wijzigingen daarna te bewaren.

Opmerking 1 : De taalkeuze is niet enkel belangrijk voor het gebruik van de internet toepassingen, de taalkeuze bepaalt ook de taal waarin u de boodschappen en informatie van Informex ontvangt via e-mail.