Wanneer de verzekerde zijn Virtual Drive-in beëindigt, ontvangt hij een bevestiging dat de foto's werden toegevoegd aan het schadedossier. Indien hij opnieuw inlogt op de uitnodigingslink, ziet hij hetzelfde scherm met de bevestiging.

Op het einde van de procedure worden de volgende acties automatisch uitgevoerd:

1. de foto's worden aan het algemene album van de opdracht toegevoegd (zie hoe de foto's herkennen die genomen werden door de verzekerde?),
  2. de technische gegevens van het voertuig worden vervolledigd (zie waarom geen foto's vragen van de voertuigdocumenten?),
  3. de opdracht wordt verzonden naar de Informex postbus van de expert en de carrossier (zie hoe mijn programma gebruiken?)
  4. een nieuwe taak 'Virtual Drive-in' wordt getoond in het Dashboard 'Uit te voeren taken' van de gebruiker die belast is met de opdracht in de Claims360 Expertise module.
  5. De display van het kader Virtual Drive-in wordt bijgewerkt in het portaal Claims360.

Voor de gebruikers van de Winformex 2 toepassing, wordt eveneens een melding getoond in het dashboard van de opdrachten bij de volgende opvraging van de postbus.