Wanneer een netwerkbeheerder uw bedrijf wil toevoegen aan zijn netwerk ontvangt u onmiddelijk een uitnodiging via email.

Om de lopende uitnodigingen weer te geven, gaat u naar uw klant portaal en klikt u op het kader Mijn lidmaatschap van netwerken.

Opmerking: Indien u dit kader niet ziet, heeft u waarschijnlijk niet de beheersrechten voor dit bedrijf. Alleen de gebruiker die verantwoordelijk is voor de contracten heeft toegang tot de netwerken.

Op het scherm Beheer van mijn netwerken, kan u de lopende uitnodigingen zien via de tab Uitnodigingen. Wanneer er geen lopende uitnodigingen zijn is deze tab niet zichtbaar.

U kan vervolgens kiezen of u deze uitnodiging aanvaardt of niet door te klikken op Antwoorden op deze uitnodiging (zie ook Hoe de uitnodiging van een netwerk aanvaarden of weigeren?)

Opmerking: Indien uw organisatie uit meerdere vestigingen bestaat (bemiddelaarsnummers), kan elke vestiging lid zijn van verschillende netwerken. U kan op elk ogenblik een andere vestiging bekijken door op de keuzefunctie te klikken.