Wanneer een netwerkbeheerder uw bedrijf wenst toe te voegen aan zijn netwerk van carrossiers, ontvangt u onmiddellijk een uitnodiging per email. In deze email heeft u rechtstreeks toegang tot de uitnodiging.


Een andere manier is Hoe zie ik mijn lopende uitnodigingen?


Voor elke uitnodiging die u ontvangt, is er een veld Deze uitnodiging beantwoorden.



Nadat u geklikt heeft op Deze uitnodiging beantwoordenontvangt u een popup ter bevestiging.



In dit scherm kan u:


  • aanvaarden dat uw EBIS gegevens gedeeld worden met het netwerk. De EBIS gegevens zijn de technische gegevens van uw afgesloten expertises, welke ter beschikking van het netwerk gesteld worden voor statistieken. Het delen van de EBIS gegevens is optioneel en kan later gewijzigd worden.


  • bepalen welk netwerk standaard moet worden geselecteerd in uw opdrachten. Dit geldt enkel voor de onafhankelijke netwerken.


  • de uitnodiging aanvaarden (groene knop). Van zodra u hierop klikt, maakt u deel uit van het netwerk en wordt de netwerkbeheerder hiervan op de hoogte gebracht per email.


  • de uitnodiging weigeren (rode knop). Van zodra u hierop klikt, zal de uitnodiging gewist worden en zal u geen deel uitmaken van het netwerk. De netwerkbeheerder wordt verwittigd per email. U kan nadien nog altijd een netwerk verlaten.


Opmerking: Indien uw organisatie uit meerdere vestigingen bestaat (bemiddelaarsnummers), kan elke vestiging lid zijn van verschillende netwerken. U kan op elk ogenblik een andere vestiging bekijken door op de keuzefunctie te klikken.