Een opdracht op Claims360 kan weergegeven worden via elk computer programma (experten of herstellers).

Activeer een functionaliteit in uw programma via de volgende link:

https://my.claims360.be/get?component=Search&key=XXXXXXX

hier kan XXXXXXX vervangen worden door het Informex nummer van de opdracht of elk ander gestructureerd gegeven, zoals een nummerplaat, een dossiernummer,...

Voorbeelden:

1. Gebruik de volgende URL om rechtstreeks toegang te hebben tot de Informex opdracht 2944546:

https://my.claims360.be/get?component=Search&key=2944546

2. Gebruik de volgende URL om een opzoeking te doen op de nummerplaat 1RUD954:

https://my.claims360.be/get?component=Search&key=1RUD954

Opmerking: de gebruiker moet geïdentificeerd zijn en beschikken over de toegangen tot de dienst Claims360 op https://accounts.informex.be/