Claims360 Module Expertise beschikt over een functionaliteit voor taakbeheer, waarmee u de opdracht kan laten vorderen, de taken verdelen tussen de medewerkers en herinneringen instellen voor acties die uitgevoerd moeten worden in een opdracht.

Deze taken worden toegekend wanneer de gebruiker klikt op Klaar

Op dat ogenblik moet de gebruiker het volgende bepalen:

• de volgende taak
  • de gebruiker die deze taak moet uitvoeren
  • de datum waartegen deze taak moet uitgevoerd worden

Van zodra de volgende taak vast ligt en toegekend werd door een klik op Bewaren, wordt de opdracht gedeponeerd in de Informex postbus van de expert.

Bij de volgende ophaling van de postbus, worden alle gegevens van de opdracht ontvangen door uw programma (zie Hoe identificeer ik een gewijzigde opdracht in mijn programma? en Hoe recupereer ik de taken in mijn programma?).

Bij de afsluiting van de expertise op het platform Claims360 Module Expertise zal ook een automatische deponering gebeuren.