Claims360 Module Expertise beschikt over een functionaliteit voor taakbeheer, waarmee u de opdracht kan laten vorderen, de taken verdelen tussen de medewerkers en herinneringen instellen voor acties die uitgevoerd moeten worden in een opdracht.

Er bestaan meerdere dashboards op het platform Claims360 Module Expertise.

Door deze dashboards kan de gebruiker, van dag op dag, op een duidelijke manier werken, zonder alle opdrachten van zijn expertisebureau te moeten weergeven.

Een van deze dashboards betreft de Dagbezoeken. Deze worden uitsluitend aangevuld door de opdrachten waarvan de uit te voeren taak TER PLAATSE is (= expertise ter plaatse uit te voeren).

Voor deze taak is het noodzakelijk om een uur of een periode voor het bezoek te bepalen. Het is eveneens mogelijk om commentaar te vermelden.

Deze taak welke rechtstreeks op het platform Claims360 Module Expertise kan geselecteerd worden, kan eveneens verzonden worden door uw programma.

Hiervoor kunnen bijkomende rubrieken verzonden worden via de actie 504.

RubriekLabel
Waarde
Commentaar
TKDefinitie van de expertise taak ter plaatse
108
EMEmail van de toegewezen gebruikerEmail adres van de gebruikerHet email adres moet bestaan in de gebruikers van het expertise bureau en op https://accounts.informex.be
DVGeplande bezoekdatum
DDMMJJ
HVGepland bezoekuur of periodeuumm
AM
PM
uumm volgens 24u formaat. Om de periode voormiddag of namiddag aan te geven gebruiken we respectievelijk de codes AM of PM.
CVCommentaar bezoekTekst van maximum 75 karakters

Deze gegevens worden eveneens terug ontvangen bij de verzending in de Informex postbus in het record gedeelte van de lijst 09.

LabelBlok
PositieWaarde / TypeCommentaar
Toegewezen taak in de expertise opdracht17613 numerieke positiesBekijk de mogelijke codes voor de taken
Geplande bezoekdatum
4417DDMMJJ

Gepland bezoekuur of periode
4423uumm
AM
PM
uumm volgens 24u formaat. Om de periode voormiddag of namiddag aan te geven gebruiken we respectievelijk de codes AM of PM.
Commentaar bezoek4427Tekst van maximum 75 karakters