Op het klantenportaal kan u uw paswoord voor het gebruik van de Informex diensten wijzigen. Klik hiervoor op Mijn profiel.

Klik vervolgens op het oranje icoon met het potlood linksboven bij Paswoord om uw paswoord te wijzigen.
U kan nu uw huidig paswoord en uw nieuw paswoord ingeven, vergeet niet om uw wijzigingen te bewaren.
Bent u uw paswoord vergeten, klik op Vergeten? in het veld Paswoord.

Geef uw email adres in dat geregistreed is bij Informex en klik op Reset.Indien het email adres gekend is bij Informex zal u een mail ontvangen om uw paswoord te herstellen.Via de knop Reset paswoord onder in de mail kan u uw nieuwe paswoord registreren.

U zal een bevestiging ontvangen.

Opmerking 1: Indien u een email adres ingeeft dat niet gekend is bij informex zal u geen mail ontvangen om het paswoord te resetten.
Opmerking 2: Controleer eveneens uw ongewenste mails (spam) indien u de mail om het paswoord te herstellen niet ontvangt.