Via EBIS kan u de Informex statistieken raadplegen met alle cijfers voor de opdrachten waarop u vermeld bent. Er zijn meerdere statistieken die u kan raadplegen. Afhankelijk van uw organisatie (hersteller, verzekeringsmaatschappij, deskundige) zal u verschillende statistieken kunnen oproepen.

Voor elke EBIS statistiek kan u via een selectiefilter aangeven voor welke tijdspanne u de cijfers wenst en afhankelijk van de statistiek kan u de maatschappij, merk, type voertuig, uitslag van de opdracht (herstelling, totaal verlies, ...), etc. Tevens kan u in sommige statistieken aangeven of u een opsplitsing volgens bepaalde criteria wenst in uw resultaat, dit gaat dan om een opsplitsing per maatschappij, type opdracht, ...

Nadat u uw selectie gemaakt hebt klikt u op toepassen, u zal dan de uitgerekende cijfers krijgen, onderaan vindt u het totaal van uw statistiek, er zal ook een algemeen totaal helemaal onderaan te zien zijn met een oranje achtergrond, dit geeft het totaal weer indien u in de filter alles zou geselecteerd hebben.

Het resultaat geeft uitgerekende cijfers weer, rechtsboven kan u de weergave aanpassen
Via de knop # % kan u wisselen tussen een weergave in cijfers of in procent, de weergave in procent is steeds in vergelijking met uw eigen totaal, uw eigen totaal = 100 %
In de tabellen kan u ook een indicatie zien over de waarde via het rode, groene of oranje bolletje, afhankelijk van de waarde zal de kleur wijzigen.
Via de knop met het sterretje kan u uw opzoeking opslaan als favoriet met een zelf te kiezen benaming zodat u op latere tijdstippen dezelfde opzoeking opnieuw kan uitvoeren.
Via de knop met het Excel symbool kan u uw cijfers opslaan als een Excel bestand, hierin worden steeds de totale cijfers opgeslagen, niet de uitgerekende waarden.