Om een berekening te maken met QuickGlass klikt u op + Nieuwe quotatie, daarna kan u de nummerplaat ingeven (of het chassisnummer indien het voertuig niet ingeschreven is in België).
er opent een scherm met het merk, model, kleur en motortype ter bevestiging van het voertuig, klik hier op Ja.voor de meeste voertuigen zal u in het volgende scherm de uitrusting van het voertuig te zien krijgen, via Wijzigen kan u deze uitrusting wijzigen.
Bij PROFIEL staat uw standaard profiel weergegeven, indien u meerdere profielen aangemaakt hebt kan u hier een ander profiel kiezen, net zoals de bijkomende bewerkingen kan u dit zelf configureren in de instellingen.
Nadat u de te vervangen of te herstellen ruiten gekozen hebt en de eventuele bijkomende diensten kan u op Berekenen klikken om uw uitgerekend bestek te zien.

U kan nog aanpassingen doen via + Voeg een bewerking/onderdeel/bijkomend werk toe.
Via Exporteer rechtsboven kan u het bestek naar de klant mailen, afdrukken of downloaden.