Indien u als Administrator geregistreerd bent voor QuickGlass binnen uw organisatie dan zal u in het hoofdmenu van QuickGlass INSTELLINGEN kunnen selecterenIn de INSTELLINGEN vindt u Mijn facturen, Profielen en Bijkomende diensten.
Onder Profielen kan u één of meerdere profielen aanmaken met aparte instellingen voor uw gebruik van QuickGlasseen profiel wijzigen kan via de knop met het potlood, om een nieuw profiel aan te maken klikt u rechtsboven op Nieuw profiel
in de profielen kan u eigen waarden in € en eventueel een korting in % opslaan.
In de Bijkomende diensten kan u waarden opslaan voor bepaalde bewerkingen of toeslagen.Opmerking : De instellingen zijn enkel toegankelijk indien u als beheerder voor uw organisatie geregistreerd staat, zoniet zal u de Instellingen niet kunnen consulteren en aanpassen.