Om voor meerdere onderdelen dezelfde bewerking toe te passen kan u gebruik maken van de Multi-pick :
Klik op de bewerking die u wenst toe te passen alvorens een onderdeel te selecteren.
Bijvoorbeeld uit- en inbouwen van onderdelen :
alle onderdelen waarvoor deze bewerking kan toegepast worden zullen aanklikbaar zijn, klik op de onderdelen die u als uit- en inbouwen op uw berekening wil toevoegen.

Als u opnieuw op de bewerking klikt zal u de Multi-pick uitschakelen, u kan ook de knop Beëindig de meervoudige selectie gebruiken.

U kan ook een zijde selecteren waarop de bewerking moet toegepast worden voor onderdelen die aan beide zijdes voorkomen :