Als carrossier kan u de netwerken visualiseren, waar u lid van bent, in uw klant portaal, in het kader Mijn lidmaatschap van netwerken.

Opmerking: Indien u dit kader niet ziet, heeft u waarschijnlijk niet de beheersrechten voor dit bedrijf. Alleen de gebruiker die verantwoordelijk is voor de contracten heeft toegang tot de netwerken.

Op het scherm Beheer van mijn netwerken, kan u zowel de netwerken invoerders als de onafhankelijke netwerken consulteren waar u lid van bent, evenals de uitnodigingen in afwachting.

Wanneer u een kader selecteert kan u de toelating geven om uw EBIS gegevens te delen of het netwerk te verlaten.

Opmerking: Indien uw organisatie uit meerdere vestigingen bestaat (bemiddelaarsnummers), kan elke vestiging lid zijn van verschillende netwerken. U kan op elk ogenblik een andere vestiging bekijken door op de keuzefunctie te klikken.